Medové kuracie stehná

2010-12-16

Ingrediencie

  • 4 kuracie stehná, šťavu z polovice citróna, dve lyžice medu, 1 kocku "slepačí bujón", 1/2 lyžičky sušeného cesnaku, na hrot noža mletého čierneho korenia, dve lyžice oleja.

Postup

Krok 1

Umyté kuracie stehná dobre osušíme a potrieme na jemno postrúhanou kockou "slepačí bujón". Z medu, citrónovej šťavy, oleja, mletého čierneho korenia a sušeného cesnaku pripravíme marinádu, ktorou stehná potrieme. Položíme na mriežku umiestnenú v pekáči, podlejeme vodou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 160 stupňov Celzia. Počas pečenia potierame výpekom. Upečené stehná podávame s ryžou a so šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 627
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

628

Podobné recepty:
  • Perlička dusená na divoko

    Perlička dusená na divoko

  • Morčacie stehná na (trochu) ázijský spôsob

    Morčacie stehná na (trochu) ázijský spôsob

  • Kačica plnená jablkami

    Kačica plnená jablkami

kuk