Vyprážané kuracie mäso na čínsky spôsob

2011-08-25

Ingrediencie

  • 250 g kuracieho mäsa (prsia), 1 lyžičku sódy bikarbóny, 3 lyžice zemiakového škrobu, 1 lyžicu hladkej múky, ľadový šalát, paradajky, papriky, olej, cukor, ocot, štipľavý kečup, sezamové semienka.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky. Z múky, škrobu, kypriaceho prášku a vody vypracujeme cestíčko, ktoré by malo mať hustotu riedkeho medu. Mäso zmiešame s cestíčkom. Po jednotlivých kúskoch ho vyberáme a vkladáme do väčšieho množstva horúceho oleja. Vypražené mäso podávame so šalátom, ktorý pripravíme zmiešaním pokrájaného ľadového šalátu, paradajok, paprík. Prelejeme omáčkou pripravenou zmiešaním cukru, kečupu, sezamu a octu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1152
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1153

Podobné recepty:
  • Rezy zo sviečkovice

    Rezy zo sviečkovice

  • Kura s chrenovou omáčkou

    Kura s chrenovou omáčkou

  • Salpikon na štrasburský spôsob

    Salpikon na štrasburský spôsob

kuk