Insalata di Baccala

2015-09-29
  • Insalata di Baccala

Ingrediencie

  • 1 kg filetovanej tresky s kožou (vykostenej), 1 mrkvu, 1 stonku zeleru, 1 červenú cibuľu, 3 dl olivového oleja, 1 hrnček čiernych olív, 1 menšiu viazaničku petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Do hrnca so studenou vodu pridáme mrkvu prekrojenú na polovice, prekrojenú stonku zeleru, ošúpanú cibuľu prekrojenú na štvrtiny. Keď voda začne vrieť, pridáme kusy tresky s kožou a varíme maximálne 5 minút. Tresku vyberieme, odstránime z nej kožu a potrháme na kúsky, do šalátovej misy. Pridáme celé olivy, pokrájanú petržlenovú vňať, veľa olivového leja a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a odložíme do chladničky na niekoľko hodín, alebo aj niekoľko dní. Občas premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1430
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1431

Podobné recepty:
  • Ryžový šalát pikantný

    Ryžový šalát pikantný

  • Šalát z vareného fenikla

    Šalát z vareného fenikla

  • Alenkin zeleninový šalát so syrom

    Alenkin zeleninový šalát so syrom

kuk