Karamelový krém

2012-04-07

Ingrediencie

  • 150 g kryštálového cukru, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 250 g masla.

Postup

Krok 1

Cukor zahrievame na panvici. Keď bude mať svetlo hnedú až hnedú farbu, prilejeme šľahačkovú smotanu. Na miernom ohni varíme (redukujeme) až vznikne pomerne hustý krém. Po vychladnutí primiešame vyšľahané maslo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 593
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

594

Podobné recepty:
  • Osviežujúca stracciatelová torta

    Osviežujúca stracciatelová torta

  • Jablkový krehký koláč

    Jablkový krehký koláč

  • Pestrý slaný koláč

    Pestrý slaný koláč

kuk