Karamelový krém

2012-04-07

Ingrediencie

  • 150 g kryštálového cukru, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 250 g masla.

Postup

Krok 1

Cukor zahrievame na panvici. Keď bude mať svetlo hnedú až hnedú farbu, prilejeme šľahačkovú smotanu. Na miernom ohni varíme (redukujeme) až vznikne pomerne hustý krém. Po vychladnutí primiešame vyšľahané maslo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 599
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

600

Podobné recepty:
  • Karamelový krém

    Karamelový krém

  • Macesová torta

    Macesová torta

  • Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí

    Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí

kuk