Záhorácke kurča

2012-11-29

Ingrediencie

  • 1 kurča, 600 g zemiakov uvarených v šupke, 1 cibuľu, 1 lyžicu masti, 1 lyžicu oleja, 500 g kyslej kapusty, soľ, 0,5 l kuracieho vývaru.

Postup

Krok 1

Zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska. Cibuľu pokrájame na kolieska a opečieme ju na zmesi masti a oleja, spolu s porciami kurčaťa. Do pekáča navrstvíme zemiaky, osolíme ich, ďalej kapustu, porcie opečeného kurčaťa a opečenú cibuľu, spolu s tukom a výpekom. Podlejeme kuracím vývarom a pečieme asi jednu hodinu pri teplote 180 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 508
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

509

Podobné recepty:
  • Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

    Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

  • Kuracia roláda s pórom

    Kuracia roláda s pórom

  • Hydinová pečeň Monte negro

    Hydinová pečeň Monte negro

kuk