Štipľavá bryndzová nátierka

2012-12-29

Ingrediencie

  • 250 g bryndze, 100 g masla, 10 ančovičiek alebo 2 lyžičky sardelovej pasty, 2 lyžičky dijonskej horčice, 1/2 lyžičky mletej červenej štipľavej papriky.

Postup

Krok 1

Ančovičky nadrobno pokrájame a plochou noža roztrieme. Pridáme bryndzu, zmäknuté alebo postrúhané maslo, horčicu a mletú červenú štipľavú papriku. Dobre vymiešame. Podávame na krajčekoch bagety.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 511
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

512

Podobné recepty:
  • Papriky plnené vajcovou nátierkou

    Papriky plnené vajcovou nátierkou

  • Palacinky á la pizza

    Palacinky á la pizza

  • Tekvicovo-zelerová pasta

    Tekvicovo-zelerová pasta

kuk