Nekysnuté cesto na pizzu

2013-04-01

Ingrediencie

  • 2 šálky hladkej múky, trochu soli, 1 lyžicu olivového oleja, trochu vody.

Postup

Krok 1

2 šálky hladkej múky dáme do mixéra, pridáme trochu soli, lyžicu olivového oleja a počas mixovania trochu vody, až vznikne husté cesto. Z cesta vytvarujeme bochník a zabalený do fólie necháme odležať v chladničke. Cesto vyvaľkáme na okrúhly plát a pokračujeme ako pri príprave ľubovoľnej pizze.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 919
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

920

Podobné recepty:
  • Šanghajská cestovina

    Šanghajská cestovina

  • Farfale s tuniakom a hríbmi

    Farfale s tuniakom a hríbmi

  • Penne po neapolsky

    Penne po neapolsky

kuk