Bystrická pochúťka s údeným tofu

2018-02-28
  • Bystrická pochúťka s údeným tofu

Popis

Opražené ražničí z tofu, banánov a šampiňónov vo výbornom cestíčku.

Ingrediencie

  • 400 g údeného tofu
  • 2 dl mlieka
  • 100 g syra na strúhanie
  • soľ
  • olej
  • zeleninová koreniaca zmes s morskou soľou
  • 2 ks očistené banány
  • 150 g čerstvých šampiňónov
  • 2 ks vajcia
  • 100 g hladkej múky

Postup

Krok 1

Údené tofu pokrájame na štvorce, banán a šampiňóny na kolieska. Striedavo ponapichujeme na špajdle.

Krok 2

Z mlieka, múky, vajec a nastrúhaného syra urobíme cestíčko a dochutíme ho zeleninovou koreniacou zmesou. Ponapichované špajdle namáčame v cestíčku a prudko opečieme na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3893
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3894

Podobné recepty:
  • Zemiakové placky z ovsených vločiek

    Zemiakové placky z ovsených vločiek

  • Gnocchi s vajcom a hľuzovkou

    Gnocchi s vajcom a hľuzovkou

  • Ríbezľová omeleta

    Ríbezľová omeleta