Grilované bravčové steaky

2018-03-20
  • Čas prípravy : 25 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Grilované bravčové steaky

Ingrediencie

  • 750 g na steaky pokrájanej bravčovej krkovičky
  • 2 lyžica medu
  • 2 lyžica kremžskej horčice
  • čerstvý alebo sušený rozmarín
  • soľ
  • čerstvo pomleté čierne korenie
  • mletý koriander
  • 2 ks mrkvy
  • 1 ks cuketu
  • 10 ks šampiňónov
  • 20 ks hrachových strukov
  • 2 ks jarné cibuľky alebo červenú cibuľu
  • papriku
  • baklažán
  • sójové klíčky
  • čerstvý zázvor
  • sójovú omáčku
  • biele víno

Postup

Krok 1

Plátky bravčovej krkovičky osolíme a okoreníme. Položíme ich na grilovaciu platňu a sprudka z oboch strán opečieme. Z horčice, medu, rozmarínu pripravíme marinádu, ktorou potrieme plátky mäsa. Mäso preložíme na mriežku nad rozpálenými uhlíkmi z tvrdého dreva a krátko dogrilujeme.

Krok 2

Zeleninu nakrájame na rovnomerné plátky. Z alobalu vytvoríme vrecká, do ktorých zeleninu vložíme. Ochutíme sójovou omáčkou, bielym vínom a vrecká dôkladne uzatvoríme. Položíme na mriežku grilu a grilujeme pokým sa balíček nenafúkne (zelenina by mala ostať chrumkavá). Pozor pri otváraní vrecka so zeleninou – je v ňom veľmi horúca para.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 477
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

478

Podobné recepty:
  • Pomaly pečený bravčový bôčik

    Pomaly pečený bravčový bôčik

  • Šunka v chlebe

    Šunka v chlebe

  • Gazdovské rebierko

    Gazdovské rebierko

kuk