Ručne nakladaný syr

2013-06-16

Ingrediencie

  • 150 g syru s modrou plesňou, 150 g tvrdého syru Eidam, 150 g balkánskeho syru (Feta), 150 g suru s bielou plesňou (Camembert), 6 strúčikov cesnaku, 1 väčšiu cibuľu, 150 g olív, 1 lyžičku celého čierneho korenia, 1 lyžičku celého zeleného korenia, niekoľko zrniečok celého nového korenia, 3 bobkové listy, 1 vetvičku tymianu, 1 čerstvý feferón, olivový olej.

Postup

Krok 1

Všetky syry pokrájame na približne rovnako veľké kocky (približne s hranou 1,5 cm). Zmiešame ich a vrstvíme do pohára, pričom ich prekladáme korením, prekrojenými strúčikmi cesnaku, nahrubo pokrájanou cibuľou, olivami, tymianom, bobkovými listami a pokrájaným feferónom. Všetko zalejeme olivovým olejom a dobre uzatvoríme. Odložíme do chladničky na dva až tri týždne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 454
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

455

Podobné recepty:
  • Zeleninová nátierka s chrenom

    Zeleninová nátierka s chrenom

  • Nátierka s tofu a zemiakmi

    Nátierka s tofu a zemiakmi

  • Štipľavá bryndzová nátierka

    Štipľavá bryndzová nátierka

kuk