Papriková omáčka k mäsu

2015-09-29
  • Papriková omáčka k mäsu

Ingrediencie

  • 2 čerstvé červené kapie, kúsok červeného feferónu, 1 šálku cukru, 1/4 šálky jablkového octu, 1/2 citróna (iba šťavu), 2 cm kúsok zázvoru.

Postup

Krok 1

Z paprík odstránime jadrovník, pokrájame a vložíme do mixéra. Pridáme feferón a rozmixujeme. Prelejme do hrnca, pridáme šálku cukru, jablkový ocot, citrónovú šťavu, kúsok nadrobno pokrájaného zázvoru. Privedieme do vari a na miernom ohni varíme asi 30 minút. Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2050
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2051

Podobné recepty:
  • Majonéza z tvarohu

    Majonéza z tvarohu

  • Šťaveľová omáčka

    Šťaveľová omáčka

  • Šalát z pečených zemiakov

    Šalát z pečených zemiakov

kuk