Prílohové halušky

2015-09-29
  • Prílohové halušky

Ingrediencie

  • 150 g hladkej múky, 150 g polohrubej múky, 2 vajcia, 2 dl vlažnej vody, štipku soli.

Postup

Krok 1

Hladkú a polohrubú múku zmiešame, pridáme vajcia, vlažnú vodu a soľ. Vymiešame cesto. Cesto nemusí byť veľmi dokonale vymiešané. Cesto použijeme čo najskôr, je dobré ho pripravovať až keď voda začína vrieť. Cesto pretlačíme cez haluškovač do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, scedíme ich, zľahka pokvapkáme olejom a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2567
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2568

Podobné recepty:
  • Základná francúzka majonéza

    Základná francúzka majonéza

  • Horčicová omáčka II

    Horčicová omáčka II

  • Špenátové knedle s parmezánom

    Špenátové knedle s parmezánom

kuk