Prílohové halušky

2015-09-29
  • Prílohové halušky

Ingrediencie

  • 150 g hladkej múky, 150 g polohrubej múky, 2 vajcia, 2 dl vlažnej vody, štipku soli.

Postup

Krok 1

Hladkú a polohrubú múku zmiešame, pridáme vajcia, vlažnú vodu a soľ. Vymiešame cesto. Cesto nemusí byť veľmi dokonale vymiešané. Cesto použijeme čo najskôr, je dobré ho pripravovať až keď voda začína vrieť. Cesto pretlačíme cez haluškovač do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, scedíme ich, zľahka pokvapkáme olejom a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2384
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2385

Podobné recepty:
  • Francúzska horčica po domácky

    Francúzska horčica po domácky

  • Papriková horčica

    Papriková horčica

  • Pohánková kaša I

    Pohánková kaša I

kuk