Grilované bravčové rebrá

2018-03-20
  • Grilované bravčové rebrá
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Grilované bravčové rebrá

Ingrediencie

  • 3 kg bravčových mäsových rebier
  • 50 g koreniacej zmesi "Adamove rebrá"
  • 1 dl olivového oleja
  • 8 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička drvenej rasce
  • 1 lyžička celej rasce
  • 1 lyžička soli

Postup

Krok 1

V oleji rozmiešame koreniacu zmes Adamove rebrá, prelisovaný cesnak, drvenú a celú rascu. Bravčové rebrá pokrájame na kusy (porcie) po štyroch až piatich rebierkach a potrieme ich časťou olejovej zmesi s koreninami.

Krok 2

Odložíme do chladničky do druhého dňa.

Krok 3

Rebrá poukladáme na rošt grilu alebo na mriežku v pekáč, ak ich hodláme piecť v rúre. Pečieme asi jednu hodinu. Občas ich potrieme olejovou zmesou s koreninami.

Krok 4

Krátko pred dopečením ich osolíme z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2250
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2251

Podobné recepty:
  • Pečená bravčová pečienka s vínovou omáčkou

    Pečená bravčová pečienka s vínovou omáčkou

  • Mleté mäso s reďkvou

    Mleté mäso s reďkvou

  • Bačovské rezne I

    Bačovské rezne I

kuk