Hubami plnené vyprážané rezne
2014-02-11- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
Ingrediencie
- 4 hrubšie plátky bravčového karé, 200 g húb, 1 cibuľu, 2 vajcia, soľ, mletú rascu, mleté čierne korenie, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, olej, lyžicu hladkej múky, strúhanku.
Postup
Krok 1
Plátky mäsa na okrajoch narežeme a vyklepeme na väčšie pláty. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na plátky pokrájané huby a na silnejšom ohni ich osmažíme. Primiešame soľ, mletú rascu, mleté čierne korenie. Odstavíme z ohňa, primiešame jedno vajce a nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Na osolené a okorenené plátky mäsa položíme časť hubovej zmesi, mäso preložíme a dobre uzatvoríme, napríklad ihlicami. Obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme v oleji.