Hubami plnené vyprážané rezne

2014-02-11

Ingrediencie

  • 4 hrubšie plátky bravčového karé, 200 g húb, 1 cibuľu, 2 vajcia, soľ, mletú rascu, mleté čierne korenie, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, olej, lyžicu hladkej múky, strúhanku.

Postup

Krok 1

Plátky mäsa na okrajoch narežeme a vyklepeme na väčšie pláty. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na plátky pokrájané huby a na silnejšom ohni ich osmažíme. Primiešame soľ, mletú rascu, mleté čierne korenie. Odstavíme z ohňa, primiešame jedno vajce a nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Na osolené a okorenené plátky mäsa položíme časť hubovej zmesi, mäso preložíme a dobre uzatvoríme, napríklad ihlicami. Obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme v oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 428
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

429

Podobné recepty:
  • Marinovaná krkovička

    Marinovaná krkovička

  • Prekladaná kapusta

    Prekladaná kapusta

  • Plnený bravčový bôčik varený - galantína

    Plnený bravčový bôčik varený - galantína

kuk