Marinované kuracie prsty so syrom
2014-03-24- komentárov
- Kategórie: Hydina , Vyprážané mäso
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia, 3 lyžice obyčajnej plnotučnej horčice, 3 lyžice bieleho jogurtu, 3 lyžice hladkej múky, 100 g tvrdého syra typu Eidam, 3 lyžice nadrobno pokrájanej pažítky.
Postup
Krok 1
Jogurt a horčicu vymiešame a do zmesi naložíme na hrubšie hranolčeky pokrájané mäso (4 až 5 kúskov z jedného kuracieho rezňa). Naložené mäso necháme v zmesi do druhého dňa v chladničke. Najemno postrúhaný syr zmiešame s múkou a nadrobno pokrájanou pažítkou. Kúsky mäsa obalíme v tejto zmesi a poukladáme ich na plech s papierom na pečenie. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov Celzia a pečieme asi 30 minút.