Brusketa s fazuľou

2016-03-10

Popis

Vyskúšajte teplé predjedlo alebo raňajky na opraženom chlebe.

Ingrediencie

  • 8 krajec bieleho chleba
  • trochu olivového oleja
  • 2 strúčik 2 strúčiky cesnaku
  • 400 g bielej fazule (konzerva)
  • 4 lístky 4 lístky bazalky
  • trochu soli

Postup

Krok 1

Fazuľu scedíme z nálevu (nálev nepoužijeme) a celé množstvo rozdelíme na polovice. Jednu polovicu rozmiagame so soľou, najemno pokrájanými lístkami bazalky a s olivovým olejom. Zmiešame s druhou polovicou fazule.

Krok 2

Krajčeky chleba polejeme olejom a zľahka ich opečieme v panvici, alebo na grile. Potrieme ich cesnakom a navrstvíme na ne fazuľu. Polejeme olivovým olejom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 467
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

468

Podobné recepty:
  • Bavorský syrový krém

    Bavorský syrový krém

  • Vajcia na portugalský spôsob

    Vajcia na portugalský spôsob

  • Baklažánový kaviár

    Baklažánový kaviár

kuk