Salsa k pečenému mäsu

2019-04-05
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Salsa k pečenému mäsu - zaujímavá príchuť kukurice a paradajok a avokáda.

Ingrediencie

  • 1 konzerva kukurice
  • 6 ks paradajok
  • 1 ks červenú cibuľu
  • 2 ks avokáda
  • 1 viazanička koriandrovej vňate
  • 1 viazanička pažítky
  • 1 ks limetu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olivový olej

Postup

Krok 1

Kukuricu scedíme a dáme do misky. Všetky ďalšie suroviny pokrájame na veľkosť zŕn kukurice -paradajky zbavené šťavy a jadierok, červenú cibuľu, avokádo, koriandrovú vňať, pažítku. Pridáme limetovú šťavu, soľ, čerstvo pomleté čierne korenie, olivový olej a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 337
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

338

Podobné recepty:
  • Karfiol s rajčiakmi

    Karfiol s rajčiakmi

  • Studený cestovinový šalát

    Studený cestovinový šalát

  • Karfiolový šalát

    Karfiolový šalát