Chlebík so zapečeným tuniakom

2016-04-12
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 5 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Raňajky nikdy neboli lepšie! Tuniaková zmes na chlebíčkoch Vás príjemne prekvapí.

Ingrediencie

  • 1 konzerva tuniaka
  • viazanička kôpru
  • viazanička pažítky
  • 1 ks červenú cibuľu
  • čerstvo pomleté čierne korenie
  • 2 lyžica majonézy
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • zopár cherry paradajok
  • plátok syra
  • krajec bieleho chleba (veľký)

Postup

Krok 1

Tuniaka bez nálevu v miske vidličkou rozmiagame. Pridáme nadrobno pokrájaný kôpor, nadrobno pokrájanú pažítku, nadrobno pokrájanú červenú cibuľu, mleté čierne korenie, prípadne soľ.

Krok 2

Veľký krajec bieleho chleba potrieme majonézou, dijonskou horčicou, navrstvíme tuniakovu zmes, poukladáme polovičky cherry paradajok a prikryje niekoľkými tenkými plátkami syra tak, aby sa prekrývali.

Krok 3

Položíme pod gril až sa syr roztopí a začne tiecť. Chlebík pokrájame na menšie časti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 460
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

461

Podobné recepty:
  • Nátierka zo škvariek

    Nátierka zo škvariek

  • Parmská nátierka

    Parmská nátierka

  • Nátierka z údenáča

    Nátierka z údenáča