Voňavé rezne
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso , Hovädzie mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1997
Ingrediencie
- 4 bravčové rezne, 4 hovädzie rezne, údenú slaninu, cibuľu, horčicu, worcesterskú omáčku, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Na dno ohňovzdornej misy poukladáme plátky slaniny, kolieska cibule, dva hovädzie rezne a dva bravčové rezne. Mäso pokvapkáme horčicou a worcesterskou omáčkou. Opäť poukladáme plátky slaniny, cibule, hovädzieho a bravčového mäsa. Všetko pokvapkáme horčicou a worcesterskou omáčkou a poukladáme vrstvu cibule pokrájanej na kolieska. Prikryjeme alobalom, vrchnákom ohňovzdornej misy a vložíme na 45 minút do vyhriatej rúry. Podávame so zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.