Toskánsky kel v marináde

2019-04-03
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Toskánsky kel v marináde je výborné jedlo, pokiaľ si nechcete zaťažiť trávenie, aj ako príloha k jedlu.

Ingrediencie

  • Listy toskánskeho kelu (cavolo nero)
  • 1/4 šálky svetlého vínneho octu
  • 2 lyžica hnedého cukru
  • 1/4 šálky vylúpaných arašidov
  • soľ
  • 1/2 šálky rastlinného oleja

Postup

Krok 1

Listy kelu pokrájame na väčšie kusy.

Krok 2

Rozmixujeme vínny ocot, hnedý cukor, vylúpané arašidy, soľ a olej na krémovú konzistenciu.

Krok 3

Marinádou zalejeme listy kelu a odložíme na 30 minút do chladničky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 717
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

718

Podobné recepty:
  • Francúzsky nálev s citrónom

    Francúzsky nálev s citrónom

  • Šalát Cézar

    Šalát Cézar

  • Korzický zeleninový šalát

    Korzický zeleninový šalát

kuk