Toskánsky kel v marináde
2019-04-03- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Zeleninové šaláty
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Toskánsky kel v marináde je výborné jedlo, pokiaľ si nechcete zaťažiť trávenie, aj ako príloha k jedlu.
Ingrediencie
- Listy toskánskeho kelu (cavolo nero)
- 1/4 šálky svetlého vínneho octu
- 2 lyžica hnedého cukru
- 1/4 šálky vylúpaných arašidov
- soľ
- 1/2 šálky rastlinného oleja
Postup
Krok 1
Listy kelu pokrájame na väčšie kusy.
Krok 2
Rozmixujeme vínny ocot, hnedý cukor, vylúpané arašidy, soľ a olej na krémovú konzistenciu.
Krok 3
Marinádou zalejeme listy kelu a odložíme na 30 minút do chladničky.