Šalát z údenej makrely

2019-04-03
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Šalát z údenej makrely vhodný ako príloha k hlavnému jedlu a je to zaujímavé spestrenie vášho jedálnička.

Ingrediencie

  • 200 g údenej makrely
  • 80 g hľuzy fenikla
  • 1 ks jablko
  • 1/2 ks citróna
  • 2 lyžica extra panenského olivového oleja
  • morskú soľ
  • čerstvo pomleté čierne korenie
  • listy ľadového šalátu

Postup

Krok 1

Údenú makrelu natrháme na kúsky, pridáme na plátky pokrájanú hľuzu fenikla, na plátky pokrájané jablko zbavené jadrovníka. Pridáme citrónovú šťavu, extra panenský olivový olej. Podľa chutí osolíme morskou soľou, čerstvo pomletým čiernym korením a opatrne, zľahka, premiešame. Do misiek dáme šalátové listy a do toho šalát z makrely. Dozdobíme feniklovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 350
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

351

Podobné recepty:
  • Sezónny ovocný šalát

    Sezónny ovocný šalát

  • Zelerový šalát s mandarínkami

    Zelerový šalát s mandarínkami

  • Šalát z hlávkovej kapusty s jablkom, mrkvou a chre

    Šalát z hlávkovej kapusty s jablkom, mrkvou a chre