Bravčové plátky na hubách

2015-12-15

Ingrediencie

  • 400 g chudého bravčového mäsa
  • 400 g šampiňónov
  • trochu mrkvu alebo kaleráb
  • trochu solamyl
  • trochu čili papričky
  • trochu biele korenie
  • trochu muškátový orech
  • trochu muškátový kvet
  • trochu nové korenie
  • 3 lyžica sójovej omáčky
  • 1/4 ks masla
  • trochu olej
  • 2 dl vody.

Postup

Krok 1

Na teflónovej panvici s tromi lyžicami oleja opražíme plátky mäsa obalené v solamyle (nesolíme). Z korenín, sójovej omáčky a vody pripravíme nálev. Na masle udusíme šampiňóny a mrkvu (alebo kaleráb), pridáme k mäsu, zalejeme nálevom a dusíme asi pol hodiny. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame so suchou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1432
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1433

Podobné recepty:
  • Bravčové karé na zelenine

    Bravčové karé na zelenine

  • Zoborská pikantná pochúťka

    Zoborská pikantná pochúťka

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa VII

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa VII

kuk