Bravčové plátky na hubách

2015-12-15

Ingrediencie

  • 400 g chudého bravčového mäsa
  • 400 g šampiňónov
  • trochu mrkvu alebo kaleráb
  • trochu solamyl
  • trochu čili papričky
  • trochu biele korenie
  • trochu muškátový orech
  • trochu muškátový kvet
  • trochu nové korenie
  • 3 lyžica sójovej omáčky
  • 1/4 ks masla
  • trochu olej
  • 2 dl vody.

Postup

Krok 1

Na teflónovej panvici s tromi lyžicami oleja opražíme plátky mäsa obalené v solamyle (nesolíme). Z korenín, sójovej omáčky a vody pripravíme nálev. Na masle udusíme šampiňóny a mrkvu (alebo kaleráb), pridáme k mäsu, zalejeme nálevom a dusíme asi pol hodiny. Podľa potreby podlievame vodou. Podávame so suchou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1417
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1418

Podobné recepty:
  • Francúzsky šalát

    Francúzsky šalát

  • Baranie mäso s kelom

    Baranie mäso s kelom

  • Hovädzie dusené s kyslou uhorkou

    Hovädzie dusené s kyslou uhorkou

kuk