Piškótovo-jablková torta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 750 g postrúhaných jabĺk, 4 dl vody, 6 lyžíc kryštálového cukru, 2 vrecúška krémového prášku Zlatý klas, 2 balíčky piškót, čokoládovú polevu, šľahačku.

Postup

Krok 1

Postrúhané jablká dáme variť do 2 litrov vody s cukrom. Keď hmota zhustne, pridáme Zlatý klas rozmiešaný v 2 dl vody a uvaríme na hustú želatínovú kašu. Na dno tortovej formy poukladáme vrstvu piškót a na ňu navrstvíme časť jablkovej kaše. Postup opakujeme tak, aby vrchnú vrstvu tvorili piškóty. Hotové dáme stuhnúť do chladničky. Nakoniec tortu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme šľahačkou, prípadne i ovocím, orechmi a podobne.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 992
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

993

Podobné recepty:
  • Nepečený krémeš II

    Nepečený krémeš II

  • Rýchla bublanina l.

    Rýchla bublanina l.

  • Vínové koláčiky

    Vínové koláčiky

kuk