Prírodná hovädzia pečienka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hovädzieho mäsa, soľ, tuk na opečenie, údená slanina, maslo.

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, pretiahneme slaninou, osolíme a celé potrieme tukom. Mäso necháme v chlade niekoľko hodín. Potom mäso opečieme na tuku zo všetkých strán, vložíme pokrájanú cibuľu, trochu podlejeme vodou a dusíme 1,5 až 2 hodiny. Mäso obraciame a podlievame. Šťavu zahustíme 1 lyžičkou múky, osolíme a zjemníme surovým maslom. Prírodnú hovädziu pečienku pokrájame na tenké plátky, podávame s varenými zemiakmi, dusenou ryžou alebo so zeleninovou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 625
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

626

Podobné recepty:
  • Baranie rebierko na cigánsky spôsob

    Baranie rebierko na cigánsky spôsob

  • Rizoto z teľacieho mäsa po srbsky

    Rizoto z teľacieho mäsa po srbsky

  • Teľacie rebierko na orešanskom víne

    Teľacie rebierko na orešanskom víne