Gazdovské rebierko

2018-02-21

Popis

Gazdovské rebierko

Ingrediencie

  • 400 g bravčového karé
  • 300 g údeného syra
  • 2 lyžica kyslej smotany
  • čierne korenie
  • soľ
  • cesnak
  • mletú červenú papriku
  • halušky zo zemiakového cesta
  • 2 lyžica sladkej smotany
  • 2 lyžica sladkej smotany

Postup

Krok 1

Halušky premiešame so syrom a smotanou a vložíme ich do ohňovzdornej misy. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme cesnakom, obalíme v hladkej múke a opečieme na rozpálenom tuku z oboch strán. Opečené rezne položíme na halušky a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1963
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1964

Podobné recepty:
  • Bravčová pečienka vo víne

    Bravčová pečienka vo víne

  • Bačovské rezne I

    Bačovské rezne I

  • Pečený smäd

    Pečený smäd

kuk