Zemiaková torta I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 žĺtky, 4 bielky, 1 vajce, 280 g cukru, 1 vanilkový cukor, 70 g mletých orechov, 50 g strúhanky, 250 g ešte teplých uvarených prelisovaných zemiakov. Na plnku: 4 lyžice práškového cukru, 250 g prelisovaných zemiakov, 2 lyžičky rozpusteného masla, 5 lyžíc orechov, 70 g masla.

Postup

Krok 1

Žĺtky, vajce, cukor a vanilkový cukor vymiešame do peny. Postupne pridávame orechy, strúhanku, zemiaky a tuhý sneh z bielkov. Spracované cesto pečieme v mierne vyhriatej rúre. Suroviny na plnku dôkladne vymiešame. Vychladnutý korpus prerežeme a naplníme plnkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1357
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1358

Podobné recepty:
  • Hubník

    Hubník

  • Rýchly ríbezľový koláč

    Rýchly ríbezľový koláč

  • Zeleninové rizoto

    Zeleninové rizoto

kuk