Kelový prívarok I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g kelu, soľ, rastlinný olej, 40 g hladkej múky, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, drvená rasca, mleté čierne korenie, majorán.

Postup

Krok 1

Očistený a umytý kel pokrájame na rezance, vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Z rastlinného oleja, nadrobno posekanej cibule, hladkej múky a drvenej rasce pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvareného kelu, a povaríme. Takto pripravenú zápražku zmiešame s uvareným kelom a ešte krátko povaríme. Nakoniec dochutíme rozotretým cesnakom, mletým čiernym korením a majoránom. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky alebo celozrnný chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1736
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1737

Podobné recepty:
  • Hubový guláš

    Hubový guláš

  • Zapekané rybie filé so syrom

    Zapekané rybie filé so syrom

  • Pudingové poháre

    Pudingové poháre

kuk