Šalát z endívie (čakanky)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 hlávky endívie, šťava z 1 citróna, 20 g slnečnicového oleja, 30 g jogurtu, soľ.

Postup

Krok 1

Každý list endívie dôkladne prezrieme, umyjeme pod prúdom tečúcej vody a necháme odkvapkať. Listy pokrájame po šírke na širšie rezance a zalejeme osoleným nálevom z citrónovej šťavy a oleja. Šalát ochutíme a zjemníme jogurtom. Namiesto citrónového nálevu s olejom môžeme použiť majonézu. Podávame ho dobre vychladený.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 756
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

757

Podobné recepty:
  • Májový šalát

    Májový šalát

  • Uhorkový šalát k rybe

    Uhorkový šalát k rybe

  • Pestrý karfiolový šalát s jogurtom

    Pestrý karfiolový šalát s jogurtom

kuk