Šalát z endívie (čakanky)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 hlávky endívie, šťava z 1 citróna, 20 g slnečnicového oleja, 30 g jogurtu, soľ.

Postup

Krok 1

Každý list endívie dôkladne prezrieme, umyjeme pod prúdom tečúcej vody a necháme odkvapkať. Listy pokrájame po šírke na širšie rezance a zalejeme osoleným nálevom z citrónovej šťavy a oleja. Šalát ochutíme a zjemníme jogurtom. Namiesto citrónového nálevu s olejom môžeme použiť majonézu. Podávame ho dobre vychladený.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 766
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

767

Podobné recepty:
  • Hlávkový šalát s reďkovkami a uhorkou

    Hlávkový šalát s reďkovkami a uhorkou

  • Sladký kus-kus šalát

    Sladký kus-kus šalát

  • Syrový šalát s jablkami a majonézou

    Syrový šalát s jablkami a majonézou

kuk