Rybacie filé so šampiňónmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g rybacieho filé, soľ, 60 g oleja, 40 g masla, 40 g šampiňónov, mletá rasca.

Postup

Krok 1

Očistené filé nakrájame na porcie, osolíme a na oleji prudko opečieme po oboch stranách. Na masle podusíme pokrájané šampiňóny, ktoré posypeme mletou rascou. Na opečené filé kladieme udusené šampiňóny a dávame na teplý tanier. Padávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 807
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

808

Podobné recepty:
  • Pstruh pečený v alobale

    Pstruh pečený v alobale

  • Kapor na bylinkách

    Kapor na bylinkách

  • Rybie filé v rajčinovej omáčke

    Rybie filé v rajčinovej omáčke

kuk