Roštenka na rošte

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g roštenky, 80 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, karí korenie, 60 g oleja, 20 g masla.

Postup

Krok 1

Upravené a zľahka naklepané roštenky prešpikujeme plátkami slaniny. Osolíme, okoreníme, potrieme karí korením a necháme odležať. Potom ich potrieme olejom a na rozpálenom rošte opekáme po oboch stranách 6 minút. Hotové roštenky polejeme rozpusteným maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1040
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1041

Podobné recepty:
  • Bravčové škorce s pivom

    Bravčové škorce s pivom

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa I

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa I

  • Hovädzie znojemské

    Hovädzie znojemské

kuk