Papriková nátierka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 3 kg červenej papriky (kapie), 1 kg paradajok, 1-2 dl oleja, 1 dl octu, polovicu balička DEKO, 3 lyžice cukru, soľ, 3 feferónky, pripadne 100 g cesnaku.

Postup

Krok 1

Všetko zomelieme a varíme 1 hodinu. Môže sa pridať 100 g cesnaku. Ocot sa pridáme nakoniec a už len chvíľku povaríme. Ešte horúce nalejeme do pohárov a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1046
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1047

Podobné recepty:
  • Sendvič s údeným kačacím mäsom

    Sendvič s údeným kačacím mäsom

  • Mrkvová nátierka

    Mrkvová nátierka

  • Rizoto z husacej pečene

    Rizoto z husacej pečene

kuk