Večera hradného pána

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 bravčové rezne (karé bez kosti), 4 plátky šunky, 4 plátky anglickej slaniny, 4 plátky syra, 4 lyžice kečupu, Tabasco alebo paprikový pretlak, sójovú omáčku, soľ, korenie, trochu oleja, alobal.

Postup

Krok 1

Z alobalu si vytvarujeme 4 'hniezda', vytrieme ich olejom, vložíme do nich posolené plátky mäsa, na ne šunku a slaninu, uložíme ich do kastróla, alobal celkom neuzatvoríme a zapečieme v rúre. Kečup zmiešame s niekoľkými kvapkami Tabasca, trochou sójovej omáčky a mletého čierneho korenia. Keď je mäso mäkké, zalejeme každú porciu ochuteným kečupom, prikryjeme syrom a v otvorených 'hniezdach' dopečieme. Podávame so zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1426
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1427

Podobné recepty:
  • Teľacie na hubách so smotanou

    Teľacie na hubách so smotanou

  • Bravčové mäso po čínsky

    Bravčové mäso po čínsky

  • Zapekaná jahňacina

    Zapekaná jahňacina

kuk