Večera hradného pána
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 4 bravčové rezne (karé bez kosti), 4 plátky šunky, 4 plátky anglickej slaniny, 4 plátky syra, 4 lyžice kečupu, Tabasco alebo paprikový pretlak, sójovú omáčku, soľ, korenie, trochu oleja, alobal.
Postup
Krok 1
Z alobalu si vytvarujeme 4 'hniezda', vytrieme ich olejom, vložíme do nich posolené plátky mäsa, na ne šunku a slaninu, uložíme ich do kastróla, alobal celkom neuzatvoríme a zapečieme v rúre. Kečup zmiešame s niekoľkými kvapkami Tabasca, trochou sójovej omáčky a mletého čierneho korenia. Keď je mäso mäkké, zalejeme každú porciu ochuteným kečupom, prikryjeme syrom a v otvorených 'hniezdach' dopečieme. Podávame so zeleninou.