Treska zapečená so zeleninou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g čerstvej tresky, 1 mrkvu, 1 cuketu, 1 kaleráb, 2 citróny, 200 g ementálu, soľ, zázvor, maslo, hladkú múku, zemiaky, olej.

Postup

Krok 1

Tresku osolíme, posypeme zázvorom a polejeme citrónovou šťavou. Zľahka pomúčime a krátko opečieme na panvici. Mrkvu, cuketu a kaleráb pokrájame na jullien (tenké rezance). Pokrájanú zeleninu krátko sparíme vo vriacej vode. Na opečené plátky tresky dáme zeleninu, posypeme na hrubo postrúhaným ementálom a zapečieme v rúre. Podávame so zemiakovými plátkami opečenými na oleji. Porcie ryby so zeleninou prelejeme maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 689
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

690

Podobné recepty:
  • Šalát z čerstvej tresky

    Šalát z čerstvej tresky

  • Nákyp z tuniaka

    Nákyp z tuniaka

  • Ryba s rezancami

    Ryba s rezancami

kuk