Cestoviny s údeným tofu

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Údené tofu s cestovinami veľmi dobre chutí s posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie

  • 500 g cestovín (napríklad drobné mušličky)
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 8 viazanička jarných cibuliek s vňaťou
  • 5 strúčik cesnaku
  • 2 lyžica rajčinového pretlaku
  • 1 lyžica nadrobno pokrájaného čerstvého zázvoru
  • 2 lyžica medu
  • 250 g údeného tofu
  • štipka tymianu
  • mleté čierne korenie soľ
  • rastlinný tuk
  • ocot

Postup

Krok 1

Vo vode s jednou lyžičkou citrónovej šťavy uvaríme drobné cestoviny.

Krok 2

Na oleji krátko osmažíme pokrájanú jarnú cibuľku, nadrobno pokrájaný zázvor a cesnak. Pridáme zvyšok citrónovej šťavy, rajčinový pretlak, ocot, med, na kocky pokrájané tofu a asi 5 minút podusíme.

Krok 3

Uvarené cestoviny scedíme, premiešame s omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3033
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3034

Podobné recepty:
  • Vianočný zemiakovo-zeleninový šalát bez vajec

    Vianočný zemiakovo-zeleninový šalát bez vajec

  • Omeleta Arnolda Bennetta (podľa slečny Dahlovej)

    Omeleta Arnolda Bennetta (podľa slečny Dahlovej)

  • Vajce na hniličku

    Vajce na hniličku

kuk