Kivi torta

1970-01-01

Ingrediencie

  • 3 kivi, 3 kyslé smotany, 6 vajec, 180 g kryštálového cukru, 150 g polohrubej múky, vanilkový cukor, strúhanú čokoládu, marhuľový džem, 3 stužovače šľahačky, 1/2 vrecúška prášku do pečiva.

Postup

Krok 1

Z bielok a cukru vyšľaháme sneh, primiešame múku, žĺtky, prášok do pečiva. Hmotu vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a upečieme. Korpus necháme vychladnúť. Smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom, stužovačmi a metličkou vyšľaháme. Korpus potrieme džemom a vrstvou smotanového krému. Na krém husto poukladáme kolieska kivi a ďalšiu vrstvu krému. Krémom potrieme aj bočné steny korpusu. Vrch husto posypeme strúhanou čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1359
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1360

Podobné recepty:
  • Rožky plnené broskyňovým krémom

    Rožky plnené broskyňovým krémom

  • Bryndzové paličky

    Bryndzové paličky

  • Viedenský zákusok

    Viedenský zákusok

kuk