Pikantné plnené koláčiky

1970-01-01

Ingrediencie

  • 200 g lístkového cesta, 90 g masla, 200 g špargle, 120 syru Feta, 140 g bieleho jogurtu, 2 vajcia, 3 cibuľky s vňaťou, mätu, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Cesto rozvaľkáme a pokrájame na rovnako veľké štvorce. Po tri štvorce povtláčame do maslom vymazaných vyšších formičiek, pričom ďalší štvorec mierne pootočíme. Rohy štvorcov musia prečnievať cez okraj formy, aby vznikla ozdobná miska. Špargľu pokrájame na malé kúsky, uvaríme v osolenej vode a prepláchneme. Ku špargli primiešame postrúhaný syr, jogurt, rozšľahané vajcia, nadrobno pokrájanú cibuľku a mätu. Osolíme a okoreníme. Zmesou naplníme misky a pečieme v rúre vyhriatej na 190 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 917
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

918

Podobné recepty:
  • Krehké arašidové koláčiky

    Krehké arašidové koláčiky

  • Jablkové rezy s orechovou plnkou

    Jablkové rezy s orechovou plnkou

  • Nanuková torta

    Nanuková torta

kuk