Žabky

-0001-11-30

    Ingrediencie

    • 3 bielka, 300 g mletého cukru, 150 g mletých lieskovcov, 150 g posekaných vlašských orechov, 2 lyžice kakaa. Plnka: 1 vajce, 3 lyžice kryštálového cukru, 1 stužený tuk, 3 lyžice kakaa. Čokoládovú polevu.

    Postup

    Krok 1

    Všetky suroviny spolu dobre vymiešame a malou lyžičkou tvoríme z hmoty malé kopčeky, ktoré kladieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Vložíme iba do mierne teplej rúry a pomaly sušíme. Plnka: Vajce vymiešame s cukrom a šľaháme nad parou až do zhustnutia. Do mierne vychladnutej hmoty primiešame stužený tuk a kakaa. Po vychladnutí plnku kladieme na žabky. Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 896
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    897

    Podobné recepty:
    • Baklažánová nátierka III

      Baklažánová nátierka III

    kuk