Štipľavé kuracie tortilly
1970-01-01- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- 8 pšeničných tortill, 200 g kuracieho mäsa, 400 g konzervovanej červenej fazule, 1 červenú papriku, 1 žltú papriku, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu olivového oleja, 2 posekané čili papričky, 200 g postrúhaného tvrdého syra, 3 dl kyslej smotany, 4 rajčiny, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Na olivovom oleji osmažíme na rezance pokrájané mäso, pridáme na rezance pokrájanú papriku a nadrobno pokrájaný cesnak a podusíme. Pridáme fazuľu a prehrejeme. Dochutíme papričkami čili, osolíme a okoreníme. Zmes kladiem na tortilly, ktoré preložíme na polovice. Posypeme postrúhaným syrom, dáme do pekáča a v rúre prehrejeme. Podávame s kyslou smotanou a rajčinami.