Štipľavé kuracie tortilly

1970-01-01

Ingrediencie

  • 8 pšeničných tortill, 200 g kuracieho mäsa, 400 g konzervovanej červenej fazule, 1 červenú papriku, 1 žltú papriku, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu olivového oleja, 2 posekané čili papričky, 200 g postrúhaného tvrdého syra, 3 dl kyslej smotany, 4 rajčiny, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na olivovom oleji osmažíme na rezance pokrájané mäso, pridáme na rezance pokrájanú papriku a nadrobno pokrájaný cesnak a podusíme. Pridáme fazuľu a prehrejeme. Dochutíme papričkami čili, osolíme a okoreníme. Zmes kladiem na tortilly, ktoré preložíme na polovice. Posypeme postrúhaným syrom, dáme do pekáča a v rúre prehrejeme. Podávame s kyslou smotanou a rajčinami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1052
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1053

Podobné recepty:
  • Farebné tajomstvo

    Farebné tajomstvo

  • Kuracie kocky na chrumkavo s omáčkou na čínsky spôsob

    Kuracie kocky na chrumkavo s omáčkou na čínsky spôsob

  • Pečeňový špíz v slaninovej košeli na bylinkovej ryži

    Pečeňový špíz v slaninovej košeli na bylinkovej ryži

kuk