Važecká pochúťka

2016-04-25

Ingrediencie

  • 250 g roštenky, 250 g bravčové stehna, 250 g bravčovej pečene, 75 g údenej slaninky, 75 g oleja, 75 g eidamu, 10 g cesnaku, čierne korenie, soľ, 60 g múčneho masla. Osobitne si k pochúťke pripravíme 'tradičným' spôsobom 5 zemiakových placiek.

Postup

Krok 1

Mäso a pečeň narežeme na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji. Výpek zahustíme múčnym maslom (t.j. maslom zmiešaným s hladkou múkou v pomere 1:1), dochutíme cesnakom. Zemiakové placky naplníme mäsom, prelejeme šťavou, posypeme strúhaným syrom a ozdobíme vejárikom opečenej slaninky. Ako prílohu podávame rôzne šaláty z čerstvej zeleniny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3342
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3343

Podobné recepty:
  • Bravčové pečené so zeleninovo-smotanovou omáčkou

    Bravčové pečené so zeleninovo-smotanovou omáčkou

  • Mäsový kvet

    Mäsový kvet

  • Čevabčiči

    Čevabčiči

kuk