Važecká pochúťka

2016-04-25

Ingrediencie

  • 250 g roštenky, 250 g bravčové stehna, 250 g bravčovej pečene, 75 g údenej slaninky, 75 g oleja, 75 g eidamu, 10 g cesnaku, čierne korenie, soľ, 60 g múčneho masla. Osobitne si k pochúťke pripravíme 'tradičným' spôsobom 5 zemiakových placiek.

Postup

Krok 1

Mäso a pečeň narežeme na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji. Výpek zahustíme múčnym maslom (t.j. maslom zmiešaným s hladkou múkou v pomere 1:1), dochutíme cesnakom. Zemiakové placky naplníme mäsom, prelejeme šťavou, posypeme strúhaným syrom a ozdobíme vejárikom opečenej slaninky. Ako prílohu podávame rôzne šaláty z čerstvej zeleniny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3926
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3927

Podobné recepty:
  • Teľacie stehno na smotane

    Teľacie stehno na smotane

  • Bravčové rezne pečené s jablkami

    Bravčové rezne pečené s jablkami

  • Baranie rebierko na valašský spôsob

    Baranie rebierko na valašský spôsob

kuk