Milánske ragú

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, 1 väčšiu mrkvu, petržlenovú vňať, 200 g bravčového mäsa, kocku bujónu, konzervu rajčinového pretlaku alebo kečup, olej.

Postup

Krok 1

Mäso pomelieme, cibuľu a mrkvu postrúhame na jemnom strúhadle. Zeleninu podusíme na oleji, pridáme mäso s rozdrvenou kockou bujónu a dusíme za stáleho miešania dovtedy, kým hmota zhnedne. Potom pridáme pretlak alebo kečup a varíme hodinu na miernom ohni. Ak treba, podlievame vodou. Môžeme si uvariť aj viacnásobnú dávku ragú do zásoby a uchovať v mrazničke. Podávame s cestovinou, posypané nastrúhaným syrom alebo parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1219
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1220

Podobné recepty:
  • Agneška čorba

    Agneška čorba

  • Kyjevské kuracie prsia

    Kyjevské kuracie prsia

  • Šalát Caprese

    Šalát Caprese

kuk