Kremžské rezne

2002-06-11

Ingrediencie

  • 4 bravčové rezne z krkovičky, kremžskú horčicu (sladká horčica s chrenom). Zemiaky na maďarský spôsob: zemiaky, maslo, soľ, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, potrieme kremžskou horčicou a opražíme ich na horúcom tuku z oboch strán. Podávame s pokrájanou cibuľou a zemiakmi na maďarský spôsob. Zemiaky na maďarský spôsob: zemiaky pokrájame na plátky hrubé asi 3 až 4 milimetre a poukladáme ich tesne vedľa seba na maslom vymastený tak, aby sa neprekrývali. Posypeme soľou, mletou červenou paprikou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď sa na zemiakoch začnú vytvárať bubliny a čiastočne zhnednú, pokladieme na ne prelisovaný cesnak rozmiešaný s maslom a ešte chvíľku zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1108
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1109

Podobné recepty:
  • Kura pod perinou

    Kura pod perinou

  • Parížsky teľací rezeň

    Parížsky teľací rezeň

  • Rýchle hovädzie steaky s fazuľou

    Rýchle hovädzie steaky s fazuľou

kuk