Nátierka z hríbov

2003-10-30

Ingrediencie

  • 1 kg hríbov, 600 g cibule, 600 g papriky, 2 dl oleja, soľ, štipľavý kečup, 1 strúčik cesnaku.

Postup

Krok 1

Hríby pokrájame nadrobno, povaríme vo vode (asi 10 minút) a scedíme. Na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú papriku, hríby a soľ. Varíme jednu hodinu. Pridáme kečup podľa chutí a ešte 10 minút povaríme. Nátierkou naplníme poháre a sterilizujeme asi 10 minút. Nátierka je vhodná na hrianky, alebo na chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1013
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1014

Podobné recepty:
  • Ragú z bažanta na spôsob monteglace

    Ragú z bažanta na spôsob monteglace

  • Ryžové guľky

    Ryžové guľky

  • Chlebová skordalia

    Chlebová skordalia

kuk