Kuracie Teriyaki

2002-07-30

Ingrediencie

  • 2 kuracie stehná, 2 kuracie prsia, 1 malú červenú papriku, 1 malú zelenú papriku, sójovú omáčku, biele víno, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, zázvor, cukor a škrobovú múčku.

Postup

Krok 1

Mrkvu postrúhame, sparíme v horúcej vode a dáme do rohu pekáča. Do druhého rohu pekáča dáme sparený, postrúhaný zázvor, to tretieho na malé kocky pokrájanú opraženú slaninu, do štvrtého na plátky pokrájané, sparené hríby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1044
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1045

Podobné recepty:
  • Pečená hus II

    Pečená hus II

  • Japonská slepačia polievka

    Japonská slepačia polievka

  • Kura na hermelíne

    Kura na hermelíne

kuk