Kuracie Teriyaki

2002-07-30

Ingrediencie

  • 2 kuracie stehná, 2 kuracie prsia, 1 malú červenú papriku, 1 malú zelenú papriku, sójovú omáčku, biele víno, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, zázvor, cukor a škrobovú múčku.

Postup

Krok 1

Mrkvu postrúhame, sparíme v horúcej vode a dáme do rohu pekáča. Do druhého rohu pekáča dáme sparený, postrúhaný zázvor, to tretieho na malé kocky pokrájanú opraženú slaninu, do štvrtého na plátky pokrájané, sparené hríby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1324
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1325

Podobné recepty:
  • Slepačie krokety

    Slepačie krokety

  • Hydinové mäso s karfiolom na arabský spôsob

    Hydinové mäso s karfiolom na arabský spôsob

  • Kura pod perinou

    Kura pod perinou

kuk