Kuracie Teriyaki

2002-07-30

Ingrediencie

  • 2 kuracie stehná, 2 kuracie prsia, 1 malú červenú papriku, 1 malú zelenú papriku, sójovú omáčku, biele víno, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, zázvor, cukor a škrobovú múčku.

Postup

Krok 1

Mrkvu postrúhame, sparíme v horúcej vode a dáme do rohu pekáča. Do druhého rohu pekáča dáme sparený, postrúhaný zázvor, to tretieho na malé kocky pokrájanú opraženú slaninu, do štvrtého na plátky pokrájané, sparené hríby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1319
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1320

Podobné recepty:
  • Treska na španielsky spôsob

    Treska na španielsky spôsob

  • Linguine s pancettou, olivovým olejom, chilli, mušľami a omáčkou z bieleho vína

    Linguine s pancettou, olivovým olejom, chilli, mušľami a omáčkou z bieleho vína

  • Kuracie soté s orieškami

    Kuracie soté s orieškami

kuk