Koláč 'Vysoké Tatry'

2016-05-03

Ingrediencie

  • 2
  • 5 dl teplej vody
  • 125 g Smetolu
  • štipku soli
  • 150 g hladkej múky
  • 5 vajec. Na krém: 1 l mlieka
  • 2 Zlaté klasy
  • vanilkový cukor
  • 8 lyžíc cukru
  • štvrtku Smetolu.

Postup

Krok 1

Smetol rozpustíme v osolenej vode a privedieme do varu. Pridáme múku a vajcia. Vymastíme si dva plechy. Cesto rozdelíme na polovice a pečieme v dobre vyhriatej rúre asi 15 minút. Z mlieka, Zlatých klasov, cukru a vanilkového cukru uvaríme puding, do ktorého pridáme štvrtku Smetolu. Po vychladnutí natrieme na upečené cesto, prikryjeme druhým cestom a posypeme práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2513
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2514

Podobné recepty:
  • Pirôžky plnené tuniakom

    Pirôžky plnené tuniakom

  • Piškótovo-ovocný korpus olejový

    Piškótovo-ovocný korpus olejový

  • Hruškovo mrkvové rezy

    Hruškovo mrkvové rezy

kuk