Kura na masle

2003-02-28

Ingrediencie

  • 1 rozporciované kura, alebo stehná, 80 g masla, soľ, Vegetu, citrónovú šťavu, petržlenovú vňať, vodu na podlievanie.

Postup

Krok 1

V hrnci rozpustíme maslo, na ktorom do zlata opečieme zo všetkých strán osolené a Vegetou posypané rozporciované kura alebo stehná, potom podlievame podľa potreby trochou vody a prikryté udusíme do mäkka. Dusíme až do výpeku a nakoniec kura pokvapkáme šťavou z pripbližne jedného citrónu a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s varenymi zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 758
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

759

Podobné recepty:
  • Kapustové závitky s hydinovým mäsom a tofu

    Kapustové závitky s hydinovým mäsom a tofu

  • Pečené kurča so zeleninovou plnkou

    Pečené kurča so zeleninovou plnkou

  • Hydinový šalát I

    Hydinový šalát I

kuk