Kura na masle

2003-02-28

Ingrediencie

  • 1 rozporciované kura, alebo stehná, 80 g masla, soľ, Vegetu, citrónovú šťavu, petržlenovú vňať, vodu na podlievanie.

Postup

Krok 1

V hrnci rozpustíme maslo, na ktorom do zlata opečieme zo všetkých strán osolené a Vegetou posypané rozporciované kura alebo stehná, potom podlievame podľa potreby trochou vody a prikryté udusíme do mäkka. Dusíme až do výpeku a nakoniec kura pokvapkáme šťavou z pripbližne jedného citrónu a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s varenymi zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 747
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

748

Podobné recepty:
  • Pikantná hydinová zmes

    Pikantná hydinová zmes

  • Morčacie stehná v kečupe

    Morčacie stehná v kečupe

  • Kačica pečená na tirolský spôsob

    Kačica pečená na tirolský spôsob

kuk