Plnený králik na brnenský spôsob

2003-01-02

Ingrediencie

  • 1 menšieho králika, 1 cibule, 50 g slaniny, 20 g masla. Plnka: 3 vajcia, 3 žemle, 2 dl mlieka, 50 g masla, zelenú petržlenovú vňať, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Králika vykostíme, mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a podusíme na masle s kúskom slaniny a pokrájanou cibuľou. Na, do polovice, udusené mäso navrstvíme plnku, pokropíme ju tukom a dáme zapiecť do rúry. Plnka: vajcia vymiešame s maslom a so žemľami namočenými v mlieku, pridáme posekanú petržlenovú vňať, korenie a soľ. Zmes dobre premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1223
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1224

Podobné recepty:
  • Zajac s chrenovou nevarenou omáčkou

    Zajac s chrenovou nevarenou omáčkou

  • Srnčí steak

    Srnčí steak

  • Jelenia ragú polievka

    Jelenia ragú polievka

kuk