Rýchla letná lahôdka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 stredne veľkých rajčiakov, 40 g masla, 8 vajec, kečup, zelenú petržlenovú vňať alebo pažítku.

Postup

Krok 1

Z rajčiakov skrojíme vršky vnútro čiastočne vydlabeme lyžičkou a osolíme. Ohňuvzdornú misu vymastíme maslom, vložíme do nej rajčiaky a do každého vyklopíme vajce. Misu prikryjeme a dusíme v rúre 10 až 15 minút. Hotové pokvapkáme kečupom, posypeme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou a podávame so zemiakovou kašou alebo bielym chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1099
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1100

Podobné recepty:
  • Tofu na kantonský spôsob

    Tofu na kantonský spôsob

  • Vyprážané kelové karbonátky

    Vyprážané kelové karbonátky

  • Sójový paprikáš

    Sójový paprikáš

kuk