Fašírky

2018-01-17

Popis

Fašírky. Podávame so zemiakovou kašou.

Ingrediencie

  • 500 g mletého mäsa (250 g hovädzieho 250 g bravčového)
  • 3 strúčik cesnaku
  • majorán
  • soľ
  • Vegetu
  • mleté čierne korenie
  • jedno vajce
  • rohlík, alebo strúhanku

Postup

Krok 1

K mletému mäsu pridáme v mlieku namočení rohlík (prebytočné mlieko vyžmýkame), alebo strúhanku, čierne korenie podľa chuti, trochu majoránu, prelisovaný cesnak, vajce, soľ a Vegetu. Ak chceme mať fašírky mäkké, použijeme rohlík namočený v mlieku, z rohlíka vytlačíme prebytočné mlieko. Ak by mali byť fašírky tvrdšie, použijeme strúhanku. Zmes dobre vymiešame a tvarujeme fašírky, ktoré pomaly pražíme na oleji, z každej strany do hneda. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2452
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2453

Podobné recepty:
  • Jahňacie mleté na balkánsky spôsob

    Jahňacie mleté na balkánsky spôsob

  • Námornícke mäso

    Námornícke mäso

  • Veľkonočná plnka

    Veľkonočná plnka

kuk