Bravčové mäso na rasci s pivom
2015-12-15- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 600 g bravčového mäsa
- 1 lyžica masti
- 1 ks cibuľu
- 1 lyžica rasce
- trochu soľ
- trochu mleté čierne korenie
- 2,5 dl piva
- 2 lyžica postrúhaného chleba.
Postup
Krok 1
Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, soľ, korenie, rascu, podlejeme časťou piva. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, pridáme postrúhaný chlieb, premiešame a po chvíli podlejeme pivom, prípadne aj vodou. Premiešame krátko spolu povaríme. Mäso vrátime späť a odstavíme z ohňa. Podávame so zemiakmi.