Bravčové mäso na rasci s pivom

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa
  • 1 lyžica masti
  • 1 ks cibuľu
  • 1 lyžica rasce
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 2,5 dl piva
  • 2 lyžica postrúhaného chleba.

Postup

Krok 1

Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, soľ, korenie, rascu, podlejeme časťou piva. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, pridáme postrúhaný chlieb, premiešame a po chvíli podlejeme pivom, prípadne aj vodou. Premiešame krátko spolu povaríme. Mäso vrátime späť a odstavíme z ohňa. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1158
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1159

Podobné recepty:
  • Zapečené guľky so zemiakmi

    Zapečené guľky so zemiakmi

  • Šampiňóny plnené mozočkom

    Šampiňóny plnené mozočkom

  • Teľacie rebierko na orešanskom víne

    Teľacie rebierko na orešanskom víne

kuk