Bravčové mäso na rasci s pivom

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa
  • 1 lyžica masti
  • 1 ks cibuľu
  • 1 lyžica rasce
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 2,5 dl piva
  • 2 lyžica postrúhaného chleba.

Postup

Krok 1

Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, soľ, korenie, rascu, podlejeme časťou piva. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, pridáme postrúhaný chlieb, premiešame a po chvíli podlejeme pivom, prípadne aj vodou. Premiešame krátko spolu povaríme. Mäso vrátime späť a odstavíme z ohňa. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1036
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1037

Podobné recepty:
  • Obličkové karí

    Obličkové karí

  • Vyšehradské rebierka

    Vyšehradské rebierka

  • Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

    Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

kuk