Jahodový šalát

2003-11-05

Ingrediencie

  • Čerstvé, alebo konzervované jahody, med, práškový cukor, škoricu, sherry, šľahačku.

Postup

Krok 1

Med, cukor, sherry a škoricu vymiešame. Jahody v pripravenej marináde namáčame, ukladáme na tanier a potom ich zapálime. Keď oheň dohorí, alebo po jeho sfúknutí a miernom vychladení ozdobíme šľahačkou, prípadne aj čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 813
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

814

Podobné recepty:
  • Kapustový mišmaš

    Kapustový mišmaš

  • Pórovo-hráškový šalát

    Pórovo-hráškový šalát

  • Kapustový nákyp s makarónmi

    Kapustový nákyp s makarónmi

kuk